diumenge, 27 de desembre del 2009

Anunci propi

Després d'haver realitzat a classe amb el Xavier uns analisi d'alguns anuncis, ens va dir que agafessim un anunci i l'analitzessim per el nostre conte i jo he agafat l'anunci de AUSONIA de l'any passat.
Jo he escollit aquest anunci perquè crec que apart de que no és la forma ni la manera més indicada de venda el producte, ja que s'ha de dir que al sortir aquest anunci tothom se'n reia.
El que vol transmetre aquest anunci és que un es senti segur en ell mateix. L'anunci tracta de que una noi vol anar a una festa on hi ha una noia que li agrada i la mare l'acompanya fins al lloc, però un cop allà el noi no vol anar-hi ja que porta ferros i no li agrada i li fa vergonya. La crítica que faig d'aquest anunci és que no té res a veure un noi amb ferros amb un anunci d'ausonia i crec que és com una burla cap a els nois i noies que poten aparatos.
En conclusió, crec que aquest anunci està pensat més cap a riure's d'alguns tipos de gent que no pas per transmetre a la gent maneres de sentir-se mé segur amb un mateix. Aquí deixo l'anunci:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada