diumenge, 13 de desembre del 2009

METÀFORES

L'altre dia a classe de TIC amb el Xavier, ens va dictar oralment un dictat i nosaltres, els alumnes haviem d'escriure'l en un document de word. Tot seguit ens vam canviar de llocs i vam corregir el poema del company subratllant amb retolador les faltes d'ortografia que tenia.
Després d'haver fet el dictat el Xavier ens va estar ensenyant tota una diversitat de jocs molt divertits per poder jugar-hi des de l'ordinador.
Vam estar practicant tres tipos de jocs:
El primer tractava de que l'ordinador ens ajudava a apendre els diversos materials que hi ha a l'aula de química, l'ordinador és com el professor que ens ensenya.
L'altre joc, i per a mi el que més em va agradar,consistia en diferents paissatges i diferentes formes i tu havies de passar una vola del principi de la pantalla al final de tot de la pantalla però per aconseguir-ho has de poder tapar els forats o altres paranys per aconesguir que la bola arribi al final. Per poder impedir aquests paranys tens un llapis amb el que pots anar dibuixant rectes, rodones, etc..el que creguis convenient per poder arribar a la final.
I l'últim i que no ens va donar gaire temps d'acabar va ser un que tractava d'un robot, en aquest no i vam poder jugar ja que no ens va donar massa temps. Però el Xavier per explicar el joc va fer que era un robot i una persona de la classe l'havia d'anar indicant amb poques paraules, com per exemple: 90 graus a la dreta, 30 a l'esquerra, tres passes a la dreta, etc... i així fins a fer-lo arribar a la porta. Així ens a explicar com anava el joc.
Aquesta classe m'ho vaig passar molt bé ja que aquests jocs em van agradar moltíssim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada