diumenge, 13 de desembre del 2009

EDUCACIÓ MEDIÀTICA

A classe de TIC vam estar fent l'anàlisi de dos anuncis perquè ens adonguessim de totes les petites coses que mai ens fixem i per el missatge que hi ha amagat en cada anunci.
Vam estar analitzant l'anunci de coca-cola:

Vam començar analitzant el tipus de família que són, per el que es veu és una família d'un nivell econòmic mitjà tirant cap a alt.
L'anunci es basa en que la dona de casa, va a demanar feina i no li donen perquè li diuen que necessita referències. La dona quan arriba a casa i ho explica, el seu fill gran va a parlar amb l'home que li a relaitzat l'entrevista i li explica tot el que la seva mare a arribat a fer per aquella família, llavors l'home si que la vol treballant allà. La primera impressió que em dona aquest anunci és maco, el sentit de que el fill defensi a la mare, de que s'ajudin mútuament, però quan el Xavier ens el va passar 1, 2 i 3 vegades tots vam poder comporvar que també té la seva part fosca aquest anunci.
Tots vam opinar que aquest anunci es sexista ja que utilitzen a una dona per anar a l'entrevista i que no li donguin la feina. I perquè no a un home? la imatge de la casa quan arriba la dona és veu el pare al sofa i el fill també. La única que es mou és la filla petita.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada